Drs. Matte Marij van der Wal heeft 28 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in vaak intense veranderingsprocessen (als coach, trainer en therapeut). Ze is diep onder de indruk hoeveel we zelf door middel van de juiste voeding voor onze gezondheid kunnen doen.

Met het voedingsprogramma Metabolic Balance kan Matte Marij je helpen ontdekken welke voeding jouw unieke lichaam echt nodig heeft. Zo hielp ze al vele mensen duurzaam van hun gezondheidsklachten en overgewicht af.

Het is Matte Marij's grote kracht dat ze heel duidelijk kan uitleggen, waardoor haar cliŽnten zelfstandig verder kunnen omdat ze zelf echt begrijpen hoe e.e.a. werkt. Zij kan cliŽnten ook in het Duits en Engels begeleiden. Daarnaast heeft Matte Marij nog een Duitse praktijk op het platteland van Niedersachsen 40 km onder Bremen.
Zie hiervoor www.ganzheitlicheberatungfuermich.de


De naam van haar Nederlandse praktijk is "Kleurbekennen". Dat betekent: uitkomen voor wie je bent en voor wat er met je aan de hand is. Dŗn is het namelijk ook mogelijk om te ontdekken wat je nodig hebt.
In haar praktijk schept Matte Marij een warme, enthousiamerende sfeer, die je bemoedigt bij het leren toepassen van je persoonlijke voedingsplan.

Matte Marij rondde haar studie "persoonlijke optimalisering van de stofwisseling" bij prof. Klaus Baum, hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Keulen, begin 2010 af. Sinds die tijd volgt zij zeer regelmatig nascholingen op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen ten aanzien van de relatie voeding en gezondheid.

Wanneer naast het lichaam ook de ziel om hulp roept, heeft Matte Marij daarnaast de deskundigheid in huis om je ook daarbij terzijde te staan.


> terug