Mijn eigen verhaal

De afgelopen jaren merkte ik dat er telkens weer extra kilootjes aan kwamen, en het kostte me dan veel moeite om ze er weer af te krijgen. Eigenlijk alleen met hongeren en veeeel sporten! Nou is hongeren ongezond, maar overgewicht ook! Dus was ik op zoek naar “het geheim”: wat kan mij helpen ook op de lange duur gezond en op gewicht te blijven?

Ik heb het gevonden: Metabolic Balance®!

In enkele maanden tijd ben ik niet alleen zonder enig hongeren (en zonder sporten) 14 kilo afgevallen; tot mijn grote verbazing kreeg ik ook veel meer kracht: ik fiets nu wel twee keer zo hard, zonder noemenswaardige inspanning. Inzakken na de maaltijd en ‘s avonds is er ook niet meer bij. En: het belangrijkste: ik ken het geheim waardoor ik de rest van mijn leven op gewicht kan blijven.

Na mijn eigen succes heb ik me uitgebreid verdiept in de nieuwste wetenschapelijke inzichten. Begin 2010 heb ik de officiële opleiding tot Metabolic Balance®-begeleider (bij prof. dr. Klaus Baum, hoogleraar in de geneeskunde aan de universiteit van Keulen, tevens fysioloog en bewegingswetenschapper) afgesloten. Ik doe niets liever dan mijn ontdekkingen met je

> terug